Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Verzending

Steigerbuisklem.nl werkt met 2 verschillende logistieke partners (DHL en Wesseling Transport). DHL wordt hoofdzakelijk ingezet voor pakketzendingen en Wesseling Transport voor de zendingen met lengte-goederen, zoals buizen.

De geldende transportkosten worden automatisch meeberekend bij afronding van uw bestelling. Bij een bestelling van buizen in combinatie met buiskoppelingen en/of accessoires wordt altijd uitgegaan van de transportkosten behorende tot buizen. U betaalt dus nooit meer dan €24,95 Excl. Btw. aan totale verzendkosten.

Verzendtarieven:

- Buiskoppelingen en/of accessoires: €9,95 Excl. Btw.
- Buizen (lengte-goederen): €24,95 Excl. Btw.
- Bestellingen boven €895,- (excl. 21% btw): Gratis verzending!

De transportkosten hebben betrekking op leveringen in Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Voor leveringen op de Waddeneilanden zal een toeslag worden berekend o.b.v. het totale gewicht van uw bestelling. U ontvangt hiervoor separaat een aanvullende factuur, waardoor u wel gewoon uw bestelling via de webshop kunt plaatsen.

Zendingen worden twee keer aangeboden door DHL. Hierna wordt uw bestelling bij het voor u dichstbijzijnde DHL-depot afgegeven, alwaar u uw bestelling binnen 5 dagen op kunt halen (legitimatie verplicht). Na 5 dagen in depot en niet afgehaald te zijn ontvangt Steigerbuisklem.nl een weigeringskaart van de desbetreffende zending. Opties hierbij zijn het retour sturen naar Steigerbuisklem.nl of het nogmaals aanbieden van de zending (hetzelfde adres of alternatief). Voor het nogmaals aanbieden van de zending zullen de geldende transportkosten extra in rekening worden gebracht. Indien de zending naar Steigerbuisklem.nl retour gestuurd wordt, zullen 1,5 keer de geldende transportkosten in rekening worden gebracht.

Grote palletzendingen met buizen worden één keer aangeboden. Bij het niet kunnen leveren van de zending kunnen wij na akkoord van de klant de goederen op het afleveradres onbeveiligd achterlaten. Let wel op: dit is op risico van de klant en wij dienen binnen 5 minuten een akkoord te hebben. Voor een eventuele tweede of iedere daaropvolgende aanbieding van de zending worden wederom de geldende transportkosten berekend. Dient de zending naar Steigerbuisklem.nl retour gestuurd te worden, dan zullen 1,5 keer de geldende transportkosten in rekening worden gebracht.

Spoedleveringen zijn mogelijk in overleg. Op basis van de omvang van uw bestelling zullen hiervoor extra verzendkosten in rekening worden gebracht.