Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Retourneren

Geleverde producten kunnen, mits onbeschadigd en ongebruikt, binnen 14 dagen worden geretourneerd. U dient hiervoor een retouraanvraag in te dienen. U kunt hiervoor de volgende stappen doorlopen:

Wanneer u producten wilt retourneren is het belangrijk om eerst contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw retourverzoek dan eerst met u bespreken. Voor het retourneren ontvangt u vervolgens per mail een retourformulier. Dit formulier stuurt u ingevuld mee met uw producten. Na ontvangst van de goederen sturen wij u een creditnota en betalen het creditnotabedrag binnen 14 dagen aan u terug.

LET OP
: bedrukte en/of op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij deze niet goed geleverd zijn door Steigerbuisklem.nl. Dit geldt tevens voor artikelen die door de klant beschadigd en/of gebruikt zijn.

Ondanks onze inspanningen om alle bestellingen correct en onbeschadigd te verwerken kan het voorkomen dat u wellicht verkeerde en/of beschadigde artikelen ontvangt. U kunt in dit geval contact met ons opnemem, zodat wij hierop de juiste actie kunnen ondernemen. Dit staat los van de hierboven omschreven retourprocedure.