Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Over Steigerbuisklem.nl

Steigerbuisklem.nl is leverancier van een gevarieerd assortiment buisklemmen, bijbehorende accessoires en buizen. Onze buisklemmen zijn TÜV-gecertificeerd en worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen en nog veel meer.

De producten van Steigerbuisklem.nl worden aangeboden via onze met grote zorg samengestelde webshop. Dit maakt het mogelijk om op elk gewenst moment ons assortiment te bekijken en de bijbehorende technische gegevens na te gaan. Zo kunt u eenvoudig en snel uw bestelling samenstellen en tevens online uw bestelling plaatsen, controleren en afronden.

Alle producten van Steigerbuisklem.nl worden direct uit voorraad geleverd. Dat houdt concreet in dat bestellingen die vóór 14:00 uur zijn geplaatst de volgende werkdag bij u worden afgeleverd. Uitzondering hierop kunnen bestellingen zijn met meer dan 50 zaagsneden. In dit geval nemen wij contact met u op om de datum van aflevering met u te bespreken.

Steigerbuisklem.nl heeft een fysieke vestiging. Daarom bieden wij naast verzending ook de mogelijkheid om uw bestelling(en) af te halen. Deze bestellingen kunnen via de webshop geplaatst worden en kunnen, indien geplaatst voor 14:00 uur, de volgende werkdag tussen tussen 12:00 uur en 17: 00 uur worden afgehaald.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder!