Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Nieuw

Foto-tabel  Lijst  5 Items

per pagina

Om een gevarieerd assortiment aan te bieden, houdt Steigerbuisklem.nl de laatste ontwikkelingen binnen de markt van buisklemmen nauwlettend in de gaten. Onze nieuwste buisklemmen vindt u dan ook op deze productpagina. De nieuwste buisklemmen, steigerbuizen en kapbeugels op Steigerbuisklem.nl bestellen? Dat is mogelijk! Bekijk onze met zorg samengestelde webwinkel voor het actuele assortiment en bijhorende technische gegevens.

Liever sparren over welke type buisklem u het beste kunt gebruiken of de mogelijkheden van onze nieuwe producten bespreken? Bel ons voor deskundig advies en plaats je bestelling eenvoudig in onze webwinkel. Het is daarnaast ook mogelijk de bestelling op te halen in onze vestiging. Steigerbuisklem.nl is uw leverancier van een gevarieerd assortiment steigerbuizen, kapbeugels, buisklemmen en meer! Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Lees meer

Nieuw

Foto-tabel  Lijst  5 Items

per pagina
 1. Containerklem 48,3 mm t.b.v. voorzijde container

  Containerklem 48,3 mm t.b.v. voorzijde container

  € 17,95 excl. BTW ( € 21,72 incl. BTW )

  Containerklem - 48,3 mm, buiskoppeling voor bevestiging van frame of constructie aan de voorzijde van de container. Alleen geschikt voor 20 ft standaard zeecontainer.

  Meer info
 2. Containerklem 60,3 mm t.b.v. vlaggenmast

  Containerklem 60,3 mm t.b.v. vlaggenmast

  € 17,95 excl. BTW ( € 21,72 incl. BTW )

  Containerklem - 60,3 mm, buiskoppeling voor bevestiging van vlaggenmast op container voor een mast met een diameter van Ø 60 mm. Uitvoering: Oppervlaktebehandeling; gegalvaniseerd. Alleen geschikt voor 20 ft standaard zeecontainer.

  Meer info
 3. Containerklem 60,3 mm, wit

  Containerklem 60,3 mm - wit

  € 28,46 excl. BTW ( € 34,44 incl. BTW )

  Containerclamp 60,3 mm t.b.v. vlaggenmast wit gepoedercoat (RAL 9010), buiskoppeling voor bevestiging van vlaggenmast op container voor een mast met een diameter van Ø 60 mm. Uitvoering: Oppervlaktebehandeling; gepoedercoat wit (RAL 9010). Alleen geschikt voor 20 ft standaard zeecontainer.

  Meer info
 4. Containerklem 48,3 mm, extra versteviging

  Containerklem 48,3 mm extra versteviging

  € 17,95 excl. BTW ( € 21,72 incl. BTW )

  Containerclamp 48,3 mm, extra versteviging aan de achterzijde van het containerframe, buiskoppeling voor bevestiging van frame of constructie aan de voorzijde van de container voor het monteren van één groot frame op meerdere containers. Alleen geschikt voor 20 ft standaard zeecontainer.

  Meer info
 5. Containerklem 48,3 mm, bovenzijde container

  Containerklem 48,3 mm bovenzijde container

  € 17,95 excl. BTW ( € 21,72 incl. BTW )

  Containerclamp 48,3 mm bovenzijde container, buiskoppeling voor bevestiging van frame of constructie aan de voorzijde van de container voor het monteren van één groot frame op meerdere containers. Alleen geschikt voor 20 ft standaard zeecontainer.Buiskoppeling voor bevestiging van frame of constructie op het dak van de container. Alleen geschikt voor 20 ft standaard zeecontainer.

  Meer info

Nieuw

Foto-tabel  Lijst  5 Items

per pagina