Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Nieuw

Foto-tabel  Lijst  5 Items

per pagina

Om een gevarieerd assortiment aan te bieden, houdt Steigerbuisklem.nl de laatste ontwikkelingen binnen de markt van buisklemmen nauwlettend in de gaten. Onze nieuwste buisklemmen vindt u dan ook op deze productpagina. De nieuwste buisklemmen, steigerbuizen en kapbeugels op Steigerbuisklem.nl bestellen? Dat is mogelijk! Bekijk onze met zorg samengestelde webwinkel voor het actuele assortiment en bijhorende technische gegevens.

Liever sparren over welke type buisklem u het beste kunt gebruiken of de mogelijkheden van onze nieuwe producten bespreken? Bel ons voor deskundig advies en plaats je bestelling eenvoudig in onze webwinkel. Het is daarnaast ook mogelijk de bestelling op te halen in onze vestiging. Steigerbuisklem.nl is uw leverancier van een gevarieerd assortiment steigerbuizen, kapbeugels, buisklemmen en meer! Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Lees meer

Nieuw

Foto-tabel  Lijst  5 Items

per pagina

Nieuw

Foto-tabel  Lijst  5 Items

per pagina