Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Levertijd

Steigerbuisklem.nl streeft ernaar om bestellingen die geplaatst zijn vóór 14:00 uur de volgende werkdag af te leveren. Omdat dit mede afhankelijk is van het aantal orders en de omvang van de orders adviseren wij u altijd even contact met ons op te nemen wanneer levering de volgende dag absoluut noodzakelijk is. Wij kunnen hier dan extra rekening mee houden. Na een bestelling ontvangt u een digitale bestelbevestiging. Wanneer uw bestelling daadwerkelijk verzonden is ontvangt u een digitale bevestiging van verzending. 

Steigerbuisklem.nl werkt met 2 verschillende logistieke partners (DHL en Mostert Transport). Momenteel werken wij nog niet met een zogenaamd track & trace systeem. In het geval van zendingen die lengte-goederen (zoals buis) bevatten kunt u op de dag van levering contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen informeren over de planning. Dit geeft een goede indicatie van het tijdstip van levering.

Spoedleveringen zijn mogelijk in overleg. Op basis van de omvang van uw bestelling zullen hiervoor extra verzendkosten in rekening worden gebracht.