Hulp nodig?

Bel: 010 218 13 90
ma-vr: 8:30 - 17:00 uur

Heeft u vragen, dan kunt u wellicht het antwoord vinden op de veel gestelde vragen pagina.

Staat uw antwoord er niet tussen?, neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vragen over het retourneren van bestelde producten? Hier vindt u informatie over de retourprocedure.

Dat bestelt prettig

Verzendkosten
De verzendkosten zijn vanaf € 9,95 per bestelling.
Vanaf € 895,- is verzending GRATIS. Zie onze uitgebreide verzendinformatie.

iDeal
Mistercash
Contant betalen
Pin

Klanteninformatie


Uw account

Nieuwe klant:

Bent u nieuw bij Steigerbuisklem.nl? U kunt zonder account bestellen en bij de afronding van uw bestelling uw gegevens invoeren. U kunt er ook voor kiezen om éénmalig een eigen account aan te maken. Bij een volgende bestelling hoeft u dan niet opnieuw uw gegevens in te voeren:

  • Klik voor een eigen account op “Nieuwe klant”
  • Vul uw gegevens in en klik op “Verzenden”.

Na registratie ontvangt u van ons een e-mailbevestiging met accountgegevens en een wachtwoord.

Gegevens wijzigen:

Nadat u een account hebt aangemaakt bij Steigerbuisklem.nl kunt u uw gegevens, zoals e-mailadres, bezorg- en factuuradres, uiteraard op elk moment wijzigen.

Wachtwoord vergeten:

Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u in het inlogmenu aan de rechterkant van de webshop het menubalkje “Wachtwoord vergeten” aanklikken. Hierna vult u uw e-mailadres op en u krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd. 

Leveringsvoorwaarden

De leveringsvoorwaarden van de Steigerbuisklem.nl kunt u hier lezen.

Levertijd

Steigerbuisklem.nl streeft ernaar om bestellingen die geplaatst zijn vóór 14:00 uur de volgende werkdag af te leveren. Omdat dit mede afhankelijk is van het aantal orders en de omvang van de orders adviseren wij u altijd even contact met ons op te nemen wanneer levering de volgende dag absoluut noodzakelijk is. Wij kunnen hier dan extra rekening mee houden. Na een bestelling ontvangt u een digitale bestelbevestiging. Wanneer uw bestelling daadwerkelijk verzonden is ontvangt u een digitale bevestiging van verzending.

Afhalen

Afhaalorders kunnen ook gewoon via de webshop besteld worden. In het bestelproces kiest u dan voor de optie afhalen. Er zijn vijf vaste afhaalmomenten in de week:

- maandag t/m vrijdag: van 12:00 uur tot 17:00 uur

Voor afhaalorders geldt dat bestellingen die vóór 14:00 uur geplaatst zijn de volgende werkdag na 12:00 uur opgehaald kunnen worden (op één van bovengenoemde opties). Afhalen zonder afspraak is niet mogelijk!

Transportkosten

Alle genoemde prijzen op de website van buiskoppelingshop.nl zijn exclusief transportkosten. De geldende transportkosten worden automatisch meeberekend bij afronding van uw bestelling. Bij een bestelling van buizen/steigerhout in combinatie met buiskoppelingen en/of accessoires wordt altijd uitgegaan van de transportkosten behorende tot buizen/steigerhout.

De transportkosten hebben betrekking op leveringen in Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden. Voor leveringen op de Waddeneilanden zal een toeslag worden berekend o.b.v. het totale gewicht van uw bestelling. U ontvangt hiervoor een separate factuur, waardoor u wel gewoon uw bestelling via de webshop kunt plaatsen. 

Tarieven voor transport*

Buiskoppelingen en/of accessoires: €9,95

Buizen / steigerplanken: €24,95

Bestelling boven €895,- (excl. 21% btw): GRATIS VERZENDING!!!

*Zendingen met buizen en/of steigerhout worden één keer aangeboden. Bij het niet kunnen leveren van de zending kunnen wij na akkoord van de klant de goederen op het afleveradres onbeveiligd achterlaten. Let wel op: dit is op risico van de klant en wij dienen binnen 5 minuten een akkoord te hebben. Voor een eventuele tweede of iedere daaropvolgende aanbieding van de zending worden wederom de geldende transportkosten berekend. Dient de zending naar Buiskoppelingshop.nl retour gestuurd te worden, dan zullen 1,5 keer de geldende transportkosten in rekening worden gebracht.

Een zending zonder buizen en/of steigerhout wordt twee keer aangeboden. Hierna wordt uw bestelling bij het voor u dichstbijzijnde DHL-depot afgegeven, alwaar u uw bestelling binnen 5 dagen op kunt halen (legitimatie verplicht). Na 5 dagen in depot en niet afgehaald te zijn ontvangt Buiskoppelingshop.nl een weigeringskaart van de desbetreffende zending. Opties hierbij zijn het retour sturen naar Buiskoppelingshop.nl of het nogmaals aanbieden van de zending (hetzelfde adres of alternatief). Voor het nogmaals aanbieden van de zending zullen de geldende transportkosten extra in rekening worden gebracht. Indien de zending naar Buiskoppelingshop.nl retour gestuurd wordt, zullen 1,5 keer de geldende transportkosten in rekening worden gebracht.

Retourneren

Ondanks onze inspanningen om alle bestellingen correct en onbeschadigd te verwerken kan het voorkomen dat u wellicht verkeerde of beschadigde artikelen ontvangt. Deze artikelen kunnen na het indienen van een retouraanvraag worden geretourneerd. U kunt hiervoor onderstaande stappen doorlopen:

Wanneer u producten wilt retourneren is het belangrijk om eerst contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw retourverzoek dan bespreken en bepalen of u de producten kunt retourneren. Voor het retourneren kunt u gebruikt maken van ons Retourformulier. Dit formulier stuurt u ingevuld mee met uw producten. Na ontvangst van de goederen sturen wij u een creditnota en betalen het creditnotabedrag aan u terug. 

LET OP: bedrukte of op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd, tenzij deze niet goed geleverd zijn door Steigerbuisklem.nl